e-post: latenkvinna@gmail.com

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR       

Alla priser i vår webbutik LåtEnKvinna är inklusive moms. Frakt och hanteringskostnader är för närvarande 51 kronor i Sverige.

ORDERBEKRÄFTELSE

När du slutför ditt köp i kassan får du en orderbekräftelse på skärmen. Du kommer också att få en bekräftelse av ditt köp via e-post.

BETALNING

I vår webbutik kan du betala med kreditkort via PayPal. Din betalning är säker via PayPal.

LEVERANS

Det tar 7-10 arbetsdagar för din beställning att levereras. När din beställning har nått ditt postombud får du en avisering via post.

Om du inte hämtar ut din order från postombudet kommer den så småningom att skickas tillbaka till oss. Det är en fraktkostnad på 10 euro som kommer att dras av från din återbetalning när returen behandlas. Beroende på din bank bör din återbetalning vara på ditt konto inom 5-10 arbetsdagar.

RETUR OCH ÅTERBETALNING

Du har 14 dagar att avbryta ditt köp. Om du vill returnera en produkt som du har köpt, skicka tillbaka varan i samma förpackning som varan skickades i. Det är viktigt att du mejlar oss med vilken produkt du vill returnera, samt ditt för- och efternamn.

Se till att förpackningen är ordentligt förseglad, adressera den till returadressen nedan och skicka den via ditt postombud. 

Alla returnerade artiklar ska vara rena och oanvända. Om det returnerade objektet inte är återförsäljningsbart, returnerar vi det till dig på din bekostnad.

Kunden täcker kostnaden för att returnera varor till vårt lager. Var god behåll kvittot på din e-post för returleverans.

 

RETURADRESS

Låt En Kvinna Handelsbolag

Franzéngatan 65

Stockholm 112 15

Sverige

KLAGOMÅL ELLER FUNDERINGAR

Om du inte är nöjd med en produkt eller har några frågor, kontakta oss via latenkvinna@gmail.com så hjälper vi dig.

Vi gör vårt bästa för att du som kund ska känna dig nöjd!